Főoldal Mi a Gilinda Start Gilinda Árazás GyIK Fiók Rólunk
Regisztráció, bejelentkezés
Szervezet

Ez a szervezet fog szerepelni a kitöltött dokumentumokon. Ezeket az adatokat később nem tudja majd módosítani, csak a help@gilinda.hu címre küldött igazoló dokumentummal, ezért kérjük gondosan járjon el a kitöltés során.

Számlázás

A gilinda.hu oldalon minden kifizetésről számlát is állítunk ki, amelyet az itt megadott e-mail címre küldünk el automatikusan.

Kapcsolattartó

Kapcsolattartóra azért van szükség, hogy szükség esetén fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Például ha egy jogszabályváltozás miatt egy dokumentuból újabbat szükséges kitölteni.

Képviselő (nem kötelező)

Azokon a dokumentumokon, amelyeken szerepelnek a szervezetet képviselő személy adatai, az itt megadottakat fogjuk használni. Később is kitölthető, módosítható.

Munkáltatói jogkör gyakorlója (nem kötelező)

Azokon a dokumentumokon, amelyeken szerepelnek a munkáltatói jogkört gyakorló személy adatai, az itt megadottakat fogjuk használni. Később is kitölthető, módosítható.

E-mail cím megerősítése

A megadott e-mail címre küldtünk egy megerősítő kódot, ezt a kódot a lenti mezőbe beírva tudja visszaigazolni, hogy megfelelő e-mail címet adott meg.

Nem kapott kódot? Újraküldés!

Regisztráció, bejelentkezés

Amennyiben rendelkezik már fiókkal, adja meg az email címét és a jelszavát és kattintson a Tovább gombra.

Új fiók regisztrálása esetén adjon meg egy email címet és egy hozzá tartozó jelszót, majd kattintson a Tovább gombra.

Amennyiben elfelejtette a jelszavát, adja meg az e-mail címét, majd kattintson az Elfelejtettem a jelszavamat hivatkozásra és kövesse az e-mailben kapott lépéseket!