Főoldal Mi a Gilinda Start Gilinda Árazás GyIK Fiók Rólunk
Segítség

Hogyan működik a Gilinda?

Válassza ki a kívánt dokumentumot vagy csomagot.

Ha már rendelkezik nálunk megerősített fiókkal, kérjük a vásárlás előtt jelentkezzen be. Ha korábban még nem regisztrált, a szükséges mezők kitöltésével tudja megtenni, majd egy e-mailben érkező megerősítő kóddal hitelesíteni fiókját.

Abban az esetben, ha Ön dokumentumot választott, kérjük töltse ki a szükséges adatokkal, melyhez a Tájékoztató nyújt segítséget. Ezután a Barion biztonságos fizetési felületére irányítja rendszerünk, ahol bankkártyás fizetéssel vásárolhatja meg a kiválasztott terméket. A fizetés után nincs más dolga, mint letölteni a kész dokumentumot.

Ha nagyobb számban készít különböző dokumentumokat, érdemes a csomagok közül választania, ahol az előre megvásárolt kreditek erejéig korlátlanul készítheti el dokumentumait. Ebben az esetben vásárolja meg a választott csomagot, és fizetés után automatikusan hozzáfér minden dokumentumhoz, melyeket kitöltés után letöltve percek alatt elkészíthet.

Egyedi dokumentumra van szüksége, melyet még nem talál meg listánkban? Válassza az Egyedi csomagot, és írja le nekünk pontosan az igényeit. Jogi szakértőink mindenben a rendelkezésére állnak, a készülő dokumentumok listáját pedig folyamatosan bővítjük.

Gy. I. K.

Egy adószámmal csak egy regisztráció készíthető?

Igen, a visszaélések elkerülése érdekében a regisztráció során vizsgáljuk az adószámot. Kérjük figyelmesen adja meg, mivel a regisztráció véglegesítése után, csak az info@gilinda.hu email címre küldött levélen keresztül módosítható központilag.

Ki lehet a munkáltatói jogkör gyakorlója a regisztrációnál?

Olyan természetes vagy jogi személy, vagy akár testület, akit a munkáltató hatalmazott fel arra, hogy munkaügyekben eljárjon.

Ha elakadok a dokumentum kitöltésnél, hol kérhetek segítséget?

A Tájékoztatóra kattintva, mely minden dokumentum oldalán megjelenik, Ön elolvashatja az adott dokumentumhoz tartozó jogszabályokat, melyek segítséget nyújtanak a kitöltésben.

Mit jelentenek a kreditek a csomagoknál?

Minden egyes dokumentum elkészítése egy kreditbe került. Összekapcsolódó dokumentumok esetében, minden egyes dokumentum, ami az összekapcsolásban szerepel, egy kreditbe kerül.

Mit tartalmaz az egyedi csomag?

Ha Önnek olyan dokumentumra van szüksége, melyet nem talált a meglévőek között, válassza az Egyedi csomagot, ahol jogi szakértői és informatikai hátterünknek köszönhetően bármilyen dokumentum elkészítésében segítséget nyújtunk.

Mikor érdemes a csomagajánlatok közül választania?

Hogyha biztos abban, hogy nagy mennyiségű, különböző típusú dokumentumra van szüksége, egyszerűbb megoldás megvásárolni valamelyik csomagajánlatunkat, mellyel korlátlanul hozzáférhet mindegyik dokumentumhoz, és a választott kredit erejéig töltheti le őket.

Lehet módosítani az elkészített dokumentumok tartalmát?

Miután végzett a dokumentum elkészítésével a véglegesítés előtt lehetőség van a módosításra, az esetleges egyedi igények felvétele miatt.

Kapcsolatfelvétel