Hatékony, eredményorientált,
motiváló projektmenedzsment

A Gilinda online projektmenedzsment felületén az ajánlattételtől egészen a sikeres teljesítésig minden apró lépést és nagyobb mérföldkövet számontarthattok.

Az ügyféladatoktól a legfontosabb kapcsolódó dokumentumokon át egészen a feladatok minden kis részletéig egy nyitott könyv lesz a projekt a résztvevőknek.

Funkciók a hatékony
projektmenedzsmentért

Projektadatlap

Kezdetnek állítsátok össze a Gilinda felületén az új projektek adatlapját, így a nulladik lépéstől átlátható lesz a munkafolyamat.

Kell egy jó projektnév, egy kategória, minimum egy felelős vagy résztvevő, és az alapokkal kész is vagytok. Ügyfélre vár, tervezés vagy megvalósítás alatt? Jelöljétek státuszokkal a projekt aktuális állását. Szerkeszthettek e-mail-sablonokat, amit több projekthez is felhasználhattok.

Rendeljetek hozzá költségvetést, határozzatok meg mérföldköveket, kapcsoljátok az adatlaphoz a szükséges fájlokat – és mindent megtaláltok egy helyen átláthatóan!

Feladatkezelés

A Gilinda feladatkezelőjében felhasználóbarát megoldásokkal segítjük, hogy gyorsan és pontosan állíthassátok be egy-egy feladat részleteit – így máris rettentő sokat tesztek a projekt sikeréért.

A feladathoz kapcsolhattok egyből egy felelőst, és kiválaszthatjátok, milyen jellegű teendőről van szó. Sürgős – nem sürgős, fontos – nem fontos? Priorizálhatjátok is a feladatokat! Sőt, érdemes a határidő mellett a feladat elvégzéséhez szükséges becsült időt is beírni, így még pontosabb a tervezés.

Különböző nézetek

Kanban, Gantt, Naptár nézet - kiválaszthatod a hozzád illő nézetet!

Időadatok

Vezesd a projekt kapcsán a tervezett és ráfordított időadatokat!

Feladatpriorizálás

Priorizáld a feladataid sürgősség és fontosság szerint Eisenhower-mátrixban!

Fájltároló

Kezeld egy helyen a projekthez tartozó fájlokat, így mindig megtaláljátok!

Dolgozzatok együtt, csapatban!

A csapatmunka egyik kulcsa a kommunikáció. A Gilindával a projekt tagjaiként üzenhettek egymásnak az üzenőfalon, küldhettek egymásnak e-mailt, sőt, a feladatokhoz is tudtok megjegyzéseket tenni.

Meghívhatjátok az ügyfelet a projektbe, így ő is látja, amire szüksége van - természetesen a jogosultságait ti állíthatjátok!

CRM

Helyezd az ügyfelet a középpontba!

A Gilinda ügyfélkapcsolat-kezelőjével biztonságosan tárolhatod ügyfeleid adatait. Rendszerezd a fontos információkat, elérhetőségeket, hogy a csapat minden tagja friss adatokkal dolgozhasson.

Kapcsold hozzá az ügyfélhez a dokumentumokat, projekteket, a vonatkozó feladatokat, célokat, számlákat, vagy akár csak ötleteket.

Ha figyeltek a részletekre, elégedettebb lesz az ügyfél!

Próbáld ki most!

A regisztráció ingyenes, nem szükséges kártyaadatok megadása.

Kipróbálom